6-16-2023

Модульне містечко, змонтоване спеціалістами ТОВ «Е С У» у Полтаві, готове приймати своїх мешканців

2 червня 2023 року в Полтаві відбувся прес-тур для журналістів щодо демонстрації завершеного модульного містечка для тимчасово переміщених осіб, змонтованого спеціалістами компанії «Е С У». Захід організовано Полтавською ОВА.

 

Модульне містечко для внутрішньо переміщених облаштували на території одного з обласних медичних закладів. Містечко складається з 240 модулів, об’єднаних у 6 боксів, по 40 у кожному. У кожному боксі – 18 житлових модулів та душові жіноча/чоловіча, туалети жіночий/чоловічий, дитяча кімната, кухня, обладнана електроплитами на чотирма конфорками. На зимовий період до будь-якої кімнати поставлять обігрівачі. На випадок відключення електроенергії в модульному містечку є чотири потужні генератори.

 

Оскільки Полтавщина була не першою областю, де створювалися подібні містечка, під час його облаштування враховували практичний досвід інших регіонів. Крім того, у модульному містечку було дообладнане приміщення двох пралень.

 

 

У кожному боксі є Wi-Fi та встановлені три відеокамери. Для створення комфортного середовища в коридорах будинків змонтовані кондиціонери, що забезпечують прохолоду влітку.

 

 

Для комфорту маломобільних жителів встановлені зручні пандуси.

 

Також на території модульного містечка облаштували два різновікові дитячі майданчики, один спортивний майданчик, чотири альтанки для відпочинку.

 

 

Реалізація проекту відбулася завдяки ініціативі Уряду Польщі та Фонду Міжнародної Солідарності щодо надання модульних будиночків для розміщення на території тих областей, які прийняли найбільшу кількість тимчасових переселенців.

ТОВ «Е С У» – офіційний партнер польської компанії-виробника модульних будинків «MODULAR SYSTEM SP. Z O.O.», виконує будівельно-монтажні роботи зі встановлення модульних містечок по всій території України.

 

Незабаром розпочнеться заселення внутрішньо переміщених осіб.

 

 

Последние новости

05.09.2023

ТОВ «Е С У» продовжує допомагати військовим на фронті та надавати підтримку пораненим бійцям, що проходять лікування та реабілітацію в медичних закладах України.

  Днями до поліклінічного відділення КНП СОР «Сумського обласного клінічного госпіталя ветеранів війни» Компанією було надано комп’ютерну техніку для більш...

16.06.2023

Модульне містечко, змонтоване спеціалістами ТОВ «Е С У» у Полтаві, готове приймати своїх мешканців

2 червня 2023 року в Полтаві відбувся прес-тур для журналістів щодо демонстрації завершеного модульного містечка для тимчасово переміщених осіб, змонтованого...

17.03.2023

ТОВ «Е С У» виконало роботи по облаштуванню четвертого, найбільшого модульного містечка у Львові

ТОВ «Е С У» виконало роботи по облаштуванню четвертого, найбільшого модульного містечка у Львові для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб...